Dynamo-kortit 2022-2023

Katse jo ilolla ja ylpeydellä kohti tulevaa, kohti kautta 2022-2023. Huikeat Dynamo-joukkueet ansaitsevat uuden Dynamo-kortin, jolla ovet aukeavat kaikkiin Kampuksen Dynamon joukkueiden peleihin ja tulevalla futsalkaudella räjäytetään kotisalien katot kannustavien fanien toimesta kun vihdoin saadaan koronan jälkeen täyttää katsomot. Ei ole mitään parempaa kuin pelata täydelle katsomolle, kuulla Dynamo-huudot ja nähdä, kun yleisö nousee seisomaan kauniin maalin jälkeen. Tämä on meidän yhteinen juttu, yhteiset tunteet ja yhteinen haave. Matkaa mitalien ripustamiseen kaulaan 2023 keväällä on vielä jonkin aikaa, mutta käydään käsi kädessä yhteiseen matkaan, eiköhän kuitenkin taistella miehille jälleen mestaruutta - jo viidettä peräkkäin ja naisille komeaa sijoitusta pudotuspelivaiheessa!

Katsomomme ovat aina avoimena alle 12 -vuotiaille, jotka voivat valitessaan ottaa vanhemmankin mukaan nautiskelemaan huippufutsalista.

Eri korttivaihtoehdot:

  • Dynamo-kortti, aikuiset: 75 euroa, sisältää myös pudotuspelit
  • Dynamo-kortti, alennusryhmät (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, 12-17-vuotiaat ): 40 euroa
  • Alle 12 vuotiaat ilmaiseksi

Klikkaa tästä ostamaan Dynamo-korttiasi

Dynamo-kortilla saat lukuisia yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja, luothan ostoksesi yhteydessä Nettilippu-tunnuksen ja annat luvan tarjousten lähettämiseen, jotta pääset hyödyntämään näitä kauden aikana!